Wildfestijn Leo Club Oostende

Wildfestijn Leo Club Oostende

Op zaterdag 23 november werd O’Drome de Bagatelle in Oostende volledig omgetoverd tot de Jungle door Leo Club Oostende. We organiseerden naar jaarlijkse gewoonte het succesvolle WILDFESTIJN, met dit jaar als thema – Jungle Edition. Ook dit jaar waren de gasten opnieuw laaiend enthousiast over het lekkere eten en daarnaast vielen ook velen van hen onder de prijzen tijdens de tombola.

Na afloop van het diner en de tombola werd een prachtig kunstwerk van kunstschilder Maurice Boel geveild voor maar liefst 1900 euro! Hierna werd ook de dansvloer geopend en zwierden de gasten de benen los op de swingende beats van de DJ!

Het gezellige diner, de geslaagde veiling, de hulp van onze vrijgevige sponsors en de aanwezigheid van alle enthousiaste feestvierders maakten van Wildfestijn 2019 opnieuw een topeditie!