Balàleo & de piratenwandeling van Leo Club Heuvelland

Balàleo & de piratenwandeling van Leo Club Heuvelland

Op 9 november organiseerde Leo Club Heuvelland de allereerste editie van BalàLeo! Weken van voorbereiding zorgden ervoor dat ons galabal een groot succes werd. Het werd een WinterWonderland editie en dankzij het decoratieteam werd de locatie sprookjesachtig omgetoverd tot een echt sneeuwlandschap. De gasten mochten genieten van een heerlijk diner waarbij ze evenwel konden meedoen met een fameuze hespenschattig. Wie er het dichtst bij het correcte gewicht zat, kreeg de heerlijke beenhesp mee naar huis. Na het diner mocht iedereen zich begeven naar de dansvloer die al vlug werd gevuld met zwoele beats en ambiance. We mogen spreken van een geslaagde en onvergetelijke avond. En voor ons nieuwste lid Céline werd de avond extra memorabel want zij kreeg haar pin opgespeld. Met de opbrengst en in samenwerking met Huis Van Het Kind Poperinge-Vleteren hebben we bovendien een heuse piratenwandeling voor het hele gezin kunnen organiseren. We traden in de voetsporen van piraat Zwartbaard waarbij alle kleine piraatjes tijdens de tocht konden genieten van heerlijke drankjes en versnaperingen. Dankzij de lovende reacties van de ouders en kindjes mogen we al beginnen dromen naar een vervolg op het avontuur van piraat Zwartbaard. Iets om naar uit te kijken!