In tijden van Corona: Geraardsbergen

In tijden van Corona: Geraardsbergen

In deze bevreemdende periode is het ook voor de Leo clubs niet gemakkelijk. We kunnen elkaar niet fysiek zien en dienden onze activiteiten te annuleren.

Wij van Leo club Geraardsbergen trachtten toch nog ons steentje bij te dragen en zorgen er daarom met een aantal andere organisaties voor dat de jongeren van ons sociaal doel een postpakket kregen. Het betrof een doos met een opdrachtenbundel, gezelschapsspel en snoepzak. De opdrachten kunnen worden gedeeld via de besloten groep op sociale media zodat er op die manier ook contact kon worden gehouden. De pakketten werden samengesteld door één van de begeleiders van binnenstebuiten waar wij financieel ons steentje bijdroegen. Dit aangezien het niet evident is in deze tijden om samen te werken.   De jongeren waren er heel gelukkig mee en wij zijn trots! We kunnen de opdrachten trouwens mee nazien via sociale media waardoor we betrokken blijven bij de uitwerking.

Momenteel doen we er alles aan om via virtuele weg te vergaderen en onze werking op punt te houden. Het is niet evident maar we moeten erdoor.

We blijven ons als Leo’s inzetten voor anderen.