In tijden van Corona: Ninove

In tijden van Corona: Ninove

Leo Club Ninove heeft de bewoners van zorgcentra in groot-Ninove in de bloemetjes gezet. We gingen met onze paasbloemen langs bij WZC Klateringen, Wilgendries Aspelare, Wilgendries Voorde en Domein Castelmolen.

Op deze manier hoopt onze club toch een beetje Paassfeer te creƫren bij de bewoners tijdens deze moeilijke periode waarin ze hun dierbaren moeten missen. Daarnaast steunen we ook de lokale bloemenkweker met dit initiatief.

Uiteraard kwam hierbij de veiligheid op de eerste plaats en werden alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Zo bleven de bloemen ruime tijd afgezonderd alvorens ze door het personeel aan de bewoners werden bezorgd.

Er werd niet enkel gedacht aan de kwetsbare ouderen in Ninove maar ook aan de jongeren van het Raveling tehuis die tal van leuke buitenspelletjes mochten in ontvangst nemen.

Om deze warme actie mogelijk te maken werd de eigen clubkas aangesproken maar er is ook een crowdfunding opgezet waar een kleine bijdrage kan worden gedaan door wie een steentje wil bijdragen.