In tijden van Corona: Wetteren

In tijden van Corona: Wetteren

500 persoonlijke kaartjes voor bewoners woonzorgcentra Wetteren

In deze onzekere en moeilijke tijden door corona, hebben we het al vaak vernomen: vele bewoners van de woonzorgcentra voelen zich eenzaam door het verminderde contact met familie en vrienden. Hier wilden wij als Leo Club iets aan doen! Daarom besloten we kaartjes te schrijven om hen een hart onder de riem te steken, om aan te tonen dat wij aan hen denken en hen aan te moedigen om vol te houden.

Onze club bestaat uit 8 enthousiaste leden die zich hier heel graag voor wilden inzetten. Ieder van ons schreef een positieve boodschap, die we nadien op verschillende kaarten hebben gedrukt. Elk kaartje begon met de voornaam van de bewoner waardoor we het zeer persoonlijk konden maken.  Liselotte (voorzitster) en Amélie (secretaris) hebben de kaartjes persoonlijk afgegeven aan 3 woonzorgcentra te Wetteren nl. Schelderust, Sint-Jozef en Armonea.