Leo Club Geraardsbergen en Binnenstebuiten

Leo Club Geraardsbergen en Binnenstebuiten

Iedere zomer organiseren de enthousiaste vrijwilligers van Binnenstebuiten een kamp voor de jongeren; een driedaagse activiteit waar ieder jaar enorm naar uitgekeken wordt. Dit jaar zouden we met de Leo’s van Geraardsbergen een dagje meegaan om de jongeren een leuke dag te bezorgen en te trakteren op een activiteit. Dit kon gefinancierd worden door een van de geldprijzen die wij als club in ontvangst mochten nemen op de nationale conventie (waarvoor nogmaals dank!). Helaas gooide de toename van het aantal coronabesmettingen in België de plannen om. We konden als externen niet meegaan op kamp. Om te verzekeren dat de jongeren en vrijwilligers veilig bleven op kamp, schonken we hen coole, gepersonaliseerde Leo-mondmaskers. Ook konden zij dankzij onze financiële steun de laatste avond genieten van heerlijke frietjes van de frituur. Zo konden we toch nog iets leuks voorzien. We hopen snel opnieuw af te kunnen spreken met Binnenstebuiten en zijn al volop aan het brainstormen over met wat we hen volgende keer kunnen verrassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *