Flash Leo Club Heuvelland

Flash Leo Club Heuvelland

Wat verlangen we om weer buiten te mogen komen! Wat verlangen we om samen met onze doelgroepen activiteiten doen en een fundraising organiseren terwijl we elkaar weer mogen vastpakken. Maar Leo Club Heuvelland blijft niet bij de pakken zitten! Voor de kerstperiode hebben we massaal kerstkaartjes geschreven. Dankzij de nationale kerstkaartenactie kregen de kindjes van het Jan Yperman ziekenhuis van ons een gepersonaliseerd kerstkaartje. Ook onze andere doelgroepen werden niet vergeten en mochten een kerstkaartje in ontvangst nemen. Zowel de kindjes van vzw De Loods als de bewoners van WZC St.-Medard kregen een hartverwarmende boodschap van ons. De kerstkaartjes werden bovendien gemaakt en verkocht door Leo Club Roeselare. Zo hielpen we niet alleen onze eigen doelgroepen maar steunden we tegelijkertijd de fundraising van onze mede Leo club. Twee vliegen in een klap! Deze maand zullen we ook onze nieuwe doelgroep vzw De Walhoeve verrassen met splinternieuwe Dopper flessen. En als klap op de vuurpijl, lanceren we in 2021 onze eigen cocktail: Leo on the hill. Je ziet het, Leo Club Heuvelland staat niet stil!