Fundraiser Leo Club Kortrijk 2021: Partyboxen

Fundraiser Leo Club Kortrijk 2021: Partyboxen

Leo Club Kortrijk is een ondernemende club die het laatste jaar zoals vele andere clubs op zijn honger blijft zitten. Het kriebelde te veel dus is er besloten geweest om een fundraiser te organiseren volledig coronaproof. Het idee was om het nuttige aan het aangename te koppelen: mensen een aangename avond bezorgen en een goed doel steunen!

We hebben ervoor gezorgd dat iedereen kan genieten van deze partyboxen zowel jong als oud. Had je zin om eens volledig uit de bol te gaan met jouw bubbel? Dan was de student box editie echt iets voor jou! Had je zin in een ontspannende, gezellige avond met je bubbel dan was de home editie de perfecte keuze! De boxen zaten boordevol lekkere hapjes, een drankje naar keuze en nog vele andere leuke extra’s zoals een Spotify playlist, verschillende kleine quizzen, kortingsbonnen enz.

Deze fundraiser ging door in het eerste weekend van maart. Er werden verschillende partyboxen samengesteld en persoonlijk geleverd aan huis! Zo konden we Leo Club Kortrijk nog eens op de kaart zetten en de mensen persoonlijk bedanken voor het aankopen van een partybox en het steunen van onze goed doelen: VZW 02 en De Rijzende Ster.